Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

УЖАС: Борислав Цонев не е с една, а две тежки контузии

УЖАС: Борислав Цонев не е с една, а две тежки контузии

Novsport

Левски получи лоша новина относно състоянието на халфаБорислав Цонев. Футболистът се контузи по време на двубоя сБотев Врацаи прегледите са показали, че става дума не за една, а за цели две тежки травми.

Той е със скъсана връзка на коляното, а освен това е и с увреден глезен. Още в началото на двубоя той напусна на носилка, след катоИвайло Михайловот врачани се хвърли с главата напред в краката му.

Така Борислав Цонев се присъединява към брат си Радослав в лазарета на "сините". Той е с подобен проблем, но от предишния мач срещуБотев Пловдивв Коматево. На близнаците им предстоят операции и ще отсъстват от терените минимум половин година, а е възможно да не играят и през целия сезон. На двамата възлагаха големи надежди на "Герена". Те обаче изиграха само един цял мач заедно на терена - при 3:0 сЦСКА 1948.

Боби трябва да мине на още едни прегледи и в клуба се надяват на по-добри новини, но това е малко вероятно.По-скоро диагнозата ще бъде потвърдена.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948