Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев свиква извънредно Общо събрание

Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев свиква извънредно Общо събрание

Novsport

Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев свиква извънредно Общо събрание на членовете, което ще се проведе на 5 март (петък) от 19:00 ч. посредством платформата за конферентни срещи ZOOM. Линк ще бъде изпратен на всеки от членовете.


Събитието ще се проведе при следния дневен ред:

Точка 1. Вземане на решение за разпореждане с имущество на сдружението.

Точка 2. Вземане на решение за становището на сдружението и указване на представителя му как да гласува по всяка една точка от дневния ред на следващото Общо събрание на ПФК Ботев Пловдив Ад.

Точка 3. Разни

На чаканото Общо събрание на канарчетата 99% от акциите на клуба трябва да придобие руският бизнесмен Антон Зингаревич, пише "Тема спорт". Продължава обаче да няма яснота кога точно ще се случи това. В момента Сдружение ПФК Ботев държи 100% от дяловете, след като бяха изкупени 39% от обявената в несъстоятелност ТЦ ИМЕ.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948