Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Фенове на Локомотив (София) искат нов стадион чрез подписка

Фенове на Локомотив (София) искат нов стадион чрез подписка

Topsport.bg

Фенове на Локомотив (София) официално стартираха гражданска подписка с искане за основно реновиране на стадион "Локомотив".

Тя е инициирана главно от ултрас обединението "Железни бригади" и е подкрепена с подписите на една от легендите на Локомотив - Спиро Дебърски, спортния журналист и локомотивец Петър Милушев, дъщерята на Никола Котков - Мария Коткова, и общинските съветници в Столичната община Димитър Антов и Владимир Митов.

Подписката е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация на област София и Столичната община и е със срок 3 месеца. През тези 3 месеца привържениците очакват инициативата да бъде подкрепена от всички настоящи и бивши известни дейци в Локомотив от сегашното ръководство на ФК и ОСК, както и от футболисти, спортисти и бивши такива.

"Сигурни сме, че за тази добра кауза биха се подписали страшно много хора и за това апелираме - бъдете активни. За да внесем след 3 месеца максимален брой подписи на отговорните институции с апел към тях да си свършат работата, като вземат необходимите мерки стадион "Локомотив" да се използва по предназначение, да бъде безопасно и модерно спортно съоръжение, каквото всички искаме да бъде", написаха феновете.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948