Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Феро: Дано сме запазили головете за официалните срещи

Феро: Дано сме запазили головете за официалните срещи

Novsport

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов остана доволен от показаното от неговите футболисти по време на контролата срещу Славия, спечелена с 2:0. Специалистът е на мнение, че се е получил добър двубой с открит футбол и от двата тима.

“Стана хубав и отворен мач, за радост без травми. След дългото прекъсване видях доста добри неща в нашия отбор. Добра проверка и за двата тима. За нас няма да има други", започна Феро.

"Показахме добри неща, както и слабости, които ще работим да отстраним. Направихме доста пропуски, но доброто движение на футболистите и начинът, по който стигнахме до головите положения ме радва. Дано сме ги запазили за официалните срещи", продължи специалистът.

"Нямаме много опции в състава. Най-важното е всички да са готови, защото не се знае в какво състояние ще бъдем за мача с ЦСКА. Нека да мине тази седмица и ще преценяваме.“, каза Спасов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село