Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Феро обвини мениджър за бягство на таланти

Феро обвини мениджър за бягство на таланти

Novsport

Ботев Пд реагира доста остро срещу действията на Левски и ЦСКА да вземат Асен Митков и Андрей Цой от ДЮШ на клуба. Наставникът на пловдивчани Ферарио Спасов, който е и шеф на школата, обвини известен мениджър, че е причина за бягството на двамата, а също така допълни, че няма да има прошка за хората, които не са лоялни към Ботев.

"Да, потвърждавам, че тези двама футболисти заминаха за София. Преди това да се случи, имах среща с треньорите, защото имаше такива индикации. Тогава взехме решение, че ще освободим и двамата играчи, дори и преминаването им София да се провали. Аз съм на мнение, че с предателство футбол не се играе. За съжаление един вече прословут мениджър осъществи нерегламентирани контакти с няколко играчи от нашата школа. За още по-голямо съжаление този мениджър не обслужва интересите на децата, а на други клубове. Искам да кажа, че няма да се правят компромиси с юноши и родители, които изберат да предадат Ботев Пловдив. Въпросните двама юноши, а и много други, получават всичкото внимание на треньори и ръководство в Ботев. Мъчно ми е, че някои от тях не оценяват какво им е дал клубът, какво е инвестирал в тях и какво може да им даде в бъдеще. Мисля, че показваме, че отдадени на Ботев играчи стигат до представителния отбор, че получават своите шансове. Искаме да създаваме горди ботевисти", коментира Феро.Вчера пък Асен Караславов официално бе вписан в Търговския регистър като прокурист на канарчетата.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948