Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Фурнаджиев: Бербатов да приеме резултата

Фурнаджиев: Бербатов да приеме резултата

Topsport.bg

Членът на Изпълкома на БФС Атанас Фурнаджиев коментира победата на Борислав Михайлов по време на вчерашния Конгрес, на коато се избра президент на футболния ни съюз. 

"Има абсолютно ясна съдебна практика по този въпрос. Практиката е еднозначна - в Устава на БФС се определя, че избран за президент е този кандидат, който получи одобрението на 50% плюс 1 глас от броя на гласувалите делегати. В това няма никакво колебание. Резултатът се определя от гласувалите, а не от регистрираните делагати, както твърди Бербатов.

Градим нов национален отбор. Тези момчета имат голям потенциал, който трябва да бъде развит. Да не се нахвърляме върху треньора и играчите след всеки лош резултат с обвинения, а да им дадем шанс. Сигурен съм, че те ще покажат добри резултати.

Бербатов да приеме резултатите такива каквито са. Нека всеки да работи за общото благо на футбола", каза той пред "Блиц".

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948