Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Херо: Вратарят им направи страхотен мач, заслужавахме победата

Херо: Вратарят им направи страхотен мач, заслужавахме победата

Novsport

Наставникът на Берое Димитър Димитров остана доволен от играта на своя отбор след равенството с ЦСКА 1948, но не остана с тези чувства за резултата. Димитров смята, че неговият тим повече е заслужавал победата, но късметът през гола, особено през втората част, са изневерили на старозагорци.

„От резултата не съм доволен. Жалко, че нямахме сили в атака, но няма причина да съм недоволен от играта. През второто полувреме седяхме много по-добре, но и неслучайно стражът на съперника бе отличен високо. Нямахме и късмет в определени ситуации. Това на Макута с глава го отдавам на шанс, реакцията на вратаря бе много добра, но ако я бие встрани нямаше шанс за него. Той направи много силен мач, но имаше други ситуации, които трябваше да доразвием. Макута надбяга Серкан, бяхме трима на двама, но той я изигра детински. Липсваше ни самочувствието в последната фаза на играта”, каза Херо.

„Не ми хареса, че не вкарахме голове. Пак ще се повторя, че съм доволен от моя отбор. Мисля, че след влизането на Кукула, който скоро ще пристигне, ще имаме вариативност напред и ще бъдем по-силни. Трудно ми е сега да оценя на колко процента играхме. През втората част днес играхме много по-добре от мача с Левски. Ако бяхме победили, щеше да е заслужено”, каза още треньорът на Берое.„Всички разбраха, че те накрая симулираха и бавеха времето, само съдията не го разбра. Те лежаха 15 минути и накрая бяха дадени пет, но … Търсим варианти за подсилване, но не се намират лесно. Нямаме големи финансови възможности. Ако намерим, ще научите първи. Срещу Ботев Пловдив също излизаме да бием. Те са много обновени с много чужденци, които вдигнаха класата им. Ние излизаме с нагласата да спечелим”, завърши Димитров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948