Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Херо: Със смесени чувства сме

Херо: Със смесени чувства сме

Novsport

Наставникът наБероеДимитър Димитров-Херо не беше доволен от началото на второто полувреме в мача с Ботев (Пловдив), завършил наравно 3:3.

"Чувствата са смесени. Отлично начало на нашия отбор. Контролирахме мача през първото полувреме. Един прекрасен гол на Тошко Неделев при 2:1. Няма нужда се се извърши това нарушение. Изгубихме инициативата. Нов страхотен гол на Наско Илиев. Нашият отбор не приличаше на себе си. Мач, който можеше да спечелим, но можеше и да загубим."

"За нас е добре, че не загубихме. Показахме характер, но съжалявам, че не показахме характер в началото на второто полувреме. Не приличахме на себе си. Един гол направи огромно напрежението в нашите редици. В последните 7-8 минути на първото полувреме имаше този проблем в нашия състав. На полувремето казах, че мачът не е свършил. Представете си, ако Тодор Неделев не е в Ботев".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948