Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Херо: Търсим флангови футболисти

Херо: Търсим флангови футболисти

Novsport

Tреньорът на Берое Димитър Димитров не остана доволен от представянето на тима в контролата срещу Етър (б.а. 0:0). Специалистът отдаде това на двата месеца пауза заради пандемията от коронавирус. Той сподели, че в момента се търсят нови флангови футболисти, които да заменят напусналите Рубен Бригидо и Педро Еуженио.

„Няма как да съм доволен от това, което видях. Много сме изостанали от това, което бяхме преди пандемията. Тя ни застигна в най-неподходящият момент за нашия отбор. Може би ще ни трябва много време, за да влезем в игровия ритъм и да покажем това лице, което беше в последните мачове. Футболистите са преуморени, защото тренираме двуразово. Дори днес преди контролата имахме занимание. Това е съвсем разбираемо, защото нямаме време да влезем в ритъм. Липсва ни бързина на мислене, скорост и ориентация. Двата месеца, които пропуснахме ни се отразиха много негативно, но предполагам, че това не се отнася само за нашия отбор. Трябва ни много, за да влезем в ритъм“, каза Херо.

„До мача с Черно море няма да бъдем в оптимално състояние. Другата седмица ще намалим натоварванията и играчите ще бъдат малко по-свежи и по-добре. Но игрово се съмнявам да бъдем на това ниво, което трябва. От контролата не могат да се правят някакви изводи. Всички момчета се стараят. Няма как да бъда недоволен от юношите, защото са си наши и трябва да има някакво търпение към тях. Работим по селекцията, но трудно се получават нещата. За съжаление, все още не можем да вземем това, което търсим. Надявам се до трансферния прозорец да намерим. Най-много ни трябват флангови футболисти, защото в началото на полусезона се разделихме точно с такива футболисти. На нас ни липсват точно такива, за да можем да променим и схемата на игра, защото сегашната не е от любимите ми. Този формат на първенството не е добър за нас, но във всяка среща ще търсим победата и каквото сабя покаже“, заяви Димитров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село