Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Херо: Чувствата са смесени, можехме и да спечелим срещу ЦСКА

Херо: Чувствата са смесени, можехме и да спечелим срещу ЦСКА

Novsport

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров сподели след равенството с ЦСКА, че резултатът е закономерен, въпреки че тимът му е пропуснал положения, с които можеше да стигне и до трите точки.

„Чувствата са смесени, имахме шансове да спечелим, но ни вкараха от статично положение бързо, след като бяхме повели. Имахме преимущество. Съжалявам, че Макоута не реализира шансовете, които имаше. Закономерен резултат.

„Жалко, че нямахме дълбочина в състава и нямахме смени. В ЦСКА видяхте кой влезе. Надявам се да се оправят контузените и наказаните, за да изглеждаме в друг вариант“.

„Няма как да съм недоволен. Не бяхме надиграни в мачовете, които загубихме. Проблемите, които имаме на втория етаж сме ги тренирали цяла седмица. Явно обаче има стереотипи и навици, които трудно се премахват. Това е нашият потенциал. Доволен съм, селекцията знаете откъде е правена и какви заплати с взимат при нас. В ЦСКА са в пъти повече. Момчетата се показаха като мъж за пореден път“.

„Виждате, че имаме хора с нарушена подготовка, не са в добро функционално състояние. Нямаше с кога да ги заменя. Трябваше да реструктурирам отбора. Момчетата се стараха изключително много и им благодаря“.

„Не трябва да се оправдаваме с контузиите. Заради пандемията имаше момчета с нарушена физическа подготовка. Трябва да излезем с чест от мачовете. След Нова година ще покажем още по-добро лице“, завърши Димитров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948