Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Хиндлиян: Видно е, че този модел на управление не е устойчив

Хиндлиян: Видно е, че този модел на управление не е устойчив

Novsport

Председателят на Националния фенклуб на привържениците на Левски - Степан Хиндлиян заяви, че този модел на управление не е устойчив и това е видно. Той отчете, че през последната година Левски е стабилизиран под някаква форма.

„Поговорихме за доста неща. Някои съществени, някои не до там. Присъстващите държавни мъже, според мен се съгласиха, че моделът, по който се управлява футбола е погрешен и води до там, където се намира Левски“, сподели Хиндлиян.

„Беше предложено да си вземем акциите, каквото и да означава това. Така стоят нещата. Ние отговорихме, че ще си помислим. Спас Русев също ни казваше да си вземем акциите“, заяви той.

„Нещата, поставени по този начин, неминуемо вкарват феновете в тази игра. Под някаква форма, Левски е стабилизиран в последната година. Но ни е ясно, че този модел не е устойчив и това е видно“, допълни председателят на НКП на Левски.

„Министър председателят ни показа доклада, с който всички сте запознати. Не е ставало въпрос за вина - кой е виновен и кой е невинен. НКП ще излезе със становище. Ще седнем и ще взимаме решения“, каза още Хиндлиян.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село