Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ЦСКА отговори на Венци Стефанов: Не става само с ядене, трябва и акъл

ЦСКА отговори на Венци Стефанов: Не става само с ядене, трябва и акъл

Novsport

Ръководството наЦСКАпубликува на официалния сайт на клуба отворено писмо до президента наСлавияВенцеслав Стефанов.

Повод за реакцията на "червените" е изказване на Стефанов, който нападна остро рефера Ивайло Стоянов за съдийството му на мача междуЛокомотив (Пловдив)и ЦСКА, спечелен от столичния тим с 2:1. Според боса на "белите" Стоянов е помогнал на "армейците" да спечелят и по този начин ги е класирал за Лига Европа.

Ето как от ЦСКА-София отговориха на Стефанов:

Уважаеми г-н Стефанов,

Много Ви молим, въпреки, че сте корифеи на футбола в измъчената ни Родина, да не коментирате други отбори. Възхищаваме се на Вашия опит и мениджърски капацитет, но за голямо съжаление, установихме, че във Вашите качества, добродетели и професионални компетенции, липсва основен и важен елемент - математиката.

Не може да проумеем, г-н Стефанов, как в продължение на 30 години борците Ви преподаваха знания в тази точна наука, но... Уви! Явно сте бягали винаги от час!

И както се казва в една телевизионна реклама: „Не става само с ядене, трябва и акъл“.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948