Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ЦСКА отнесе глоба след мача с Лудогорец, Текпетей наказан за реванша

ЦСКА отнесе глоба след мача с Лудогорец, Текпетей наказан за реванша

Novsport

Отборът на ЦСКА е глобен с 1000 лева по решение на Дисциплинарната комисия на БФС след първия полуфинал за Купата на България срещу Лудогорец, който се игра на стадион "Българска Армия".

"За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева", се казва в решението на Дисциплинарната комисия.

Футболистът на Лудогорец Бърнар Текпетей пък получи сурово наказание от Дисциплинарната комисия към БФС след първия полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА на стадион „Българска Армия“.

В 60-ата минута Бърнар Текпетей получи втори жълт картон за нарушение срещу Синклер и бе изгонен от игра. За червения картон футболистът на Лудогорец е наказан с лишаване от състезателни права за една среща и глоба в размер на 300 лева.

Текптей допълнително е наказан с още един мач и глобен с 1000 лева, което означава, че ще пропусне полуфиналния мач реванш за купата в Разград.

„По доклад за обида, на основание чл.22, ал.2, б. Й, колонка 4 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва Бернард Текпетей – състезател на ПФК „Лудогорец“ гр. Разград със спиране на състезателни права за 1 среща и глоба в размер на 1000 лева“, се казва в решението на Дисциплинарната комисия.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948