Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ЦСКА 1948 представи новата си психоложка (ВИДЕО)

ЦСКА 1948 представи новата си психоложка (ВИДЕО)

Novsport

ЦСКА 1948 представи новата психоложка на тима. Става дума за Лилия Стефанова, която преди време бе в Локомотив Пловдив. Тя застана пред клубната камера, за да разкаже малко повече за себе си и работата си при „червените”.

„Казвам се Лилия Стефанова. По професия съм психолог и в момента съм на 30 години. В последните няколко години от живота си активно се занимаван със спортна психология. Първият ми допир с футбола беше Локомотив Пловдив, където г-н Крушарски ме покани, за да помогна на отбора по отношение мотивацията и представянето на терен. Резултатите бяха доста успешни и в крайна сметка вече повече от две години активно си останах във футбола”, сподели специалистката.

„Лилия Стефанова отскоро е новият психолог на ЦСКА. Ние пък не пропуснахме възможността да я включим в рубриката ни „Един ден с“, в която обръщаме внимание на хората, които подготвят „армейците“ по най-добрия начин за изявите им на терена.


Работата на Лилия в щаба на „червените“ е свързана с психическата подготовка на играчите преди тренировките и двубоите. Тя обсъжда с тях всичко, което обзема съзнанието им като професионални футболисти, а също така организира и специални отборни игри за състава.
Говорим с психолога на клуба за първите ѝ впечатления от ЦСКА, за големите рискове и менталното здраве на футболистите, за мястото на нейната професията в българския спорт и по още любопитни теми”, написаха от ЦСКА 1948.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948