Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Шефът на Дунав: До дни може да има нов собственик

Шефът на Дунав: До дни може да има нов собственик

Novsport

Президентът на Дунав - д-р Симеон Симеонов, проговори за бъдещето на клуба. Той призна, че може да има смяна на собствеността в кратки срокове. Симеонов обаче уточни, че не става въпрос за базираната в Германия фирма, каквато информация се появи преди дни.

"Няма такава фирма, това са измишльотини. Фирмата, с която преговаряме, е съвсем друга", заяви Симеонов пред "Тема Спорт".

"Не се правя на интересен, просто предпочитам, като има нещо, тогава да изляза и да говоря в детайли. Сега да пишем самоцелно няма смисъл, защото само ще олекнем и после ще ни се смее цяла България. Затова не съм взимал думата досега."

"Ако имаме подписан договор, тогава с удоволствие ще съобщя новината на всички. Надявам се до няколко дни да има новина. Както виждаме – боря се сам. Ходя, търся, ако успея да убедя някого – добре. Каквото стане. Общината отпуска 90 хиляди лева, но докъде ще стигнат? Това е чудесна сума да си я харчим за собствени нужди, но за футбол са несериозни пари. Нека да има новина и тогава с удоволствие ще я съобщя", допълни Симеонов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948