Агентът на Себастиан Вия иска да придобие Етър

Агентът на Себастиан Вия иска да придобие Етър

Topsport.bg

08-05-2024, 10:42

Агентът на звездата на Берое, Себастиан Вия, Родриго Риеп, е проявявал сериозен интерес към Етър, предава "KOTASPORT". Негови приближени са изгледали няколко мача, през настоящия сезон, във Велико Търново и са изявили желание да започнат да управляват клуба.

Родриго Риеп е заинтересуван от Етър, въпреки че тимът отпада във Втора лига. Това не е проблем за колумбийските инвеститори, които имат амбициите да върнат клуба веднага в Първа лига. Той иска да развива болярите по подобие на Ернан Банато, който държи властта в клуба от Стара Загора.

Адвокатите на Риеп са в постоянен контакт с представителите на Етър и развитие по евентуална сделка може да има в следващите две-три седмици. Все още нямало нищо договорено, но двете страни поддържали контакт. От търновския клуб са изпратили документи на Риеп с отчети за състоянието - печалби, загуби, приходи, разходи.

От Етър засега няма официално потвърждение дали наистина има такива намерения и контакти.

В клуба предстои да вземат решение и какво ще правят с многото чужденци, които бяха привлечени, най-вече през зима. Също толкова неясно е и бъдещето на наставника Светослав Петров. По принцип има опция той да остане да води състава и във Втора лига. Етър вече изпадна и просто доиграва сезона.

Източник: Topsport.bg

Последни новини
Пирин - Етър 0:0

Пирин - Етър 0:0

17-05-2024, 15:17