Алекс Колев разочарова Левски, обяви своето бъдеще

Алекс Колев разочарова Левски, обяви своето бъдеще

Topsport.bg

17-02-2024, 15:06

Нападателят на Крумовград - Алекс Колев говори след успеха над Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 21-вия кръг на efbet Лига, който се изигра на Спортен комплекс "Никола Щерев-Старика". Колев разсея слуховете за бъдещето си, като заяви, че остава в клуба поне до лятото.

"Ботев Пловдив ни надигра, но важен за нас е резултатът. С оглед на контролите, които изиграхме, показахме добри игри. За нас важни са трите точки. Доста специален мач за мен. Имам голямо уважение към феновете на Ботев Пловдив, към клуба. Както видяхте и на двата гола не се зарадвах и мисля, че го показах", започна Алекс Колев.

"Караме скромно мач за мач. Няма смисъл да правим гръмки изказвания. Всеки отбор можем да победим. Ботев Пловдив е добър отбор, с добри футболисти. Нямам амбиция да ставам голмайстор, отдаден съм на съотборниците. От време на време ги пердаша на тренировка, както вкарах първия гол", каза още той.

"Може да има подценяване от страна на по-добрите от нас и мисля, че показахме, всеки трябва да се съобразява с нас", коментира нападателят на Крумовград.

"Оставам в Крумовград до лятото, а след това ще видим какво ще се случва", завърши Алекс Колев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини