Александър Томаш: Играхме със страх

Александър Томаш: Играхме със страх

Topsport.bg

14-04-2024, 22:00

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш говори след равенството 2:2 с Берое в efbet Лига. 

"Мачът започна не добре за нас. Не реализирахме чиста ситуация, дойде дузпа след това и контузия на основен футболист. Всички искаме да налагаме млади български момчета, но явно имаме много да работим с тях. Не мога да не бъда доволен от себераздаването на нашите футболисти. Винаги съм го казвал, там където свърши страхът, започват мечтите. Разбирам емоциите във футболистите. Аз не съм доволен, защото съм максималист. Нямаме едно основно нещо - постоянство. Можехме да си вземем мача, ако си бяхме реализирали положенията, които не бяха много. Играхме със страх, бавно, тромаво", каза треньорът на Локо Пловдив след срещата.

"Ние опитахме, моите указания бяха, че не искам Вия да играе с топката. Това се купува с пари. Берое имат късмет да имат такъв футболист, то е удоволствие да го наблюдаваш", сподели Томаш относно Вия.

"Аз съм здраво стъпил на земята, познавам си отбора и футболистите. Ще продължим да се надскачаме. Днес сменихме в схемата, хиксът не ни устройваше. Искахме да предоставим радост на хората, които са навсякъде с нас, да продължават да мечтаят. Ще се стремим всеки мач да играем за победа и накрая ще видим къде ще сме", заяви още наставникъ.

"Всички футболиссти в отбора, аз съм им казал, че ще им се даде шанс. Всеки един ще играе", завърши той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини