Безобразен съдия отне победата на Локо (Сф) срещу ФК ЦСКА 1948

Безобразен съдия отне победата на Локо (Сф) срещу ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

18-08-2024, 20:56

Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в двубой от петия кръг в efbet Лига. С оглед малкото интересни ситуации в срещата, равенството е закономерно.

Все пак отборът, който съжалява за изпуснатите три точки е съставът на Иван Колев, когато в края на срещата Симеон Славчев реализира, ала след проверка на ВАР голът не беше признат, макар на повторението да се видя, че контактът между двамата играчи е минимален за отсъждане на фаул. 

С днешния резултат "железничарите" заемат осмо място с пункта, а тимът от Бистрица е на единайсто място с 3 пункта.

Въпреки минорното темпо в двубоя, в 25-ата минута символичните гости създадоха първото опасно положение. Халфът Мартин Бойчев си освободи позиция за стрелба, след което предизвика намеса от страна на стража Александър Любенов.

"Столичните железничари" стартираха по-атакуващо второто полувреме, тъй като чрез Стив Траоре бяха близо да открият резултата. В 48-ата минута десният краен бранител Селсо Рапосо получи топката отдясно, за да центрира коварно в наказателното поле, където вратарят Петър Маринов изби, но топката попадна в Бруно Франко, който отправи мощен изстрел, париран от младия страж.

В 64-ата минута тимът от Бистрица пропиля най-чистото положение в сблъсъка. Первиз Умарбаев изведе на стрелкова позиция Евгений Сердюк, нападателят се пребори с Красимир Станоев и нанесе удар, отбит от Александър Любенов.

Макар да двата отбора да изпуснаха редица шансове, "червено-черните" съумяха да преодолеят Петър Маринов. При центриране от корнер топката достигна до Симеон Славчев, чието изпълнение разпъна мрежата за 1:0. Попадението обаче бе отменено, тъй като Атанасиос Пицолис е извършил нарушение.

Източник: Topsport.bg

Последни новини