Белчев взе решение кой ще води "червената" атака в Пловдив

Белчев взе решение кой ще води

Topsport.bg

30-04-2024, 08:45

Тобиас Хайнц ще застане на върха на червената атака срещу Ботев (Пловдив) утре, съобщава "Тема спорт". В отсъствието на наказания Фернандо Каранга именно норвежецът ще поведе червеното нападение. Тройката зад него пък ще бъде съставена от Фаетон, Линдсет и Скаршем.

Първият има да се реваншира за слабите си изяви във вечното дерби, докато двамата скандинавци ще опитат да продължат силната форма, демонстрирана срещу Левски.

Именно в такава конфигурация ЦСКА започна при победата с 3:2 над Арда в предишния кръг на първенството, когато Каранга отново не беше на разположение, тогава заради контузия.

Хайнц пък остана на пейката във вечното дерби, като Стамен Белчев обясни, че всички футболисти трябва да са готови както да започнат, така и да помогнат като резерви. Утре норвежецът ще се завърне в титулярния състав.

Сейни Санянг, който напусна терена принудително след удар глава в глава с Марин Петков, ще може да вземе участие в сблъсъка под тепетата. Той е със спукана глава и не е изключено да играе със специална превръзка. Възможно е в ядрото на ариергарда да настъпи промяна.

Източник: Topsport.bg

Последни новини