Берое - Ботев (Враца) 2:2 (Развой на срещата по минути)

Берое - Ботев (Враца) 2:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

15-03-2024, 15:20

Отборите Берое и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига. Незадоволителните позиции и на двата тима предвещават интересен мач в Стара Загора.

Домакините влизат в срещата като 11-и във временното класиране. Отборът на Хосе Луис Ачиари започна пролетния полусезон с три поредни загуби, но в миналия кръг изненада с 2:0 у дома Черно море.

Този успех дава надежди на заралии, че ще успеят да се измъкнат от зоната с отбори, които ще се борят за оцеляване след края на редовния сезон. Заралии имат 28 точки в своя актив, като изостава с една от десетия Славия.

Ботев от своя страна е на предпоследното 15-то място с 13 точки и по всичко изглежда, че тимът ще остане в долната половина на таблицата след разделянето на отборите. Врачани имат едва четири победи от началото на сезона и са в серия от шест поредни загуби.

В последния кръг отборът на Христо Янев допусна късен обрат с 1:2 у дома от Арда.

Главен съдия на срещата е Волен Чинков, с помощници Дениз Соколов и Мартин Ангелов. С ВАР ще се занимават Иво Андреев и Християна Гутева. Делегат на БФС е Никола Джугански, а работата на реферите зорко ще следи.

Източник: Topsport.bg

Последни новини