Берое - Спартак (Варна) 3:0, домакините решават мача с трети гол

Берое - Спартак (Варна) 3:0, домакините решават мача с трети гол

Topsport.bg

днес, 18:35

Стартът на осмия кръг в efbet Лига ще бъде даден в Стара Загора. Ново начало и за двата замесени отбора, макар и по малко по-различен начин. Берое посреща Спартак в първия мач от дългия футболен уикенд у нас. Срещата е от 17:00 часа.

Спартак (Варна) вече е без благодетеля си Павлин Николов, а Берое има нов наставник.

Хесус Урибесалго е амбициран за успехи. "Знам, че в отбора има много енергични футболисти, стремим се да играем офанзивен футбол. Ще опитаме да бъдем различни. Първата цел пред нас е да запазим позицията си в първите осем. Да продължим работата си с български футболисти. Целта ни е да върнем Берое сред най-добрите в България, нуждаем се от публиката".

Франсиско Сагардия е с контузия и няма да бъде на разположение за домакинството. От друга страна тимът няма загуба именно срещу Спартак (Варна) от 2007 година.

Наказани за мача за Спартак (Варна) са Антонио Вутов и Ромееш Ивей. Полузащитникът Йоан Бауренски, който бе под въпрос за срещата, попадна сред избраниците за визитата в Стара Загора и може да вземе участие. Даниел Начев продълбава лечението си.

Берое влиза в срещата от 8-ата позиция в класирането с 14 точки след 4 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на кампанията. Гостите от Варна се намират на 4-ото място с 21 пункта.

Главен съдия на срещата е Васил Минев, с помощници Павлин Михайлов и Марио Данаилов. С ВАР ще се занимават Георги Кабаков и Владимир Вълков. Работата на реферите зорко ще следи Коце Костадинов, а делегат на БФС е Петър Петров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини