Борислав Попов проговори за БФС

Борислав Попов проговори за БФС

Topsport.bg

06-09-2024, 20:38

Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов потвърди, че от другата седмица вече няма да изпълнява тази длъжност. 

"Да, истина е, че вече няма да бъда Изпълнителен директор на БФС. Това ще се официализира на 11 септември, когато е Изпълкома. Вчера преди мача с Беларус от Лигата на нациите съм съобщил лично това и на представителите на УЕФА. Така, че и европейската футболна централа вече е наясно, че напускам поста от следващата седмица и БФС ще има нов изпълнителен директор.

Именно такава бе и нашата уговорка с г-н Георги Иванов още от самото му избиране за президент на Българския футболен съюз през месец март. Тогава се разбрахме, че ще му помагам до лятото или есента, докато си намери точния човек и си изгради екип, с който да работи и да развива футбола, както смята за най-добре.

Смятам, че това е най-правилното. Двамата сме в отлични взаимоотношения. Той е наясно, че ако има нужда от помощ, винаги може да разчита на мен. Това се отнася и за моя бъдещ заместник, когато встъпи в длъжност", сподели Попов пред колегите от "Спортал".

Борислав Попов от над 15 години заемаше длъжността изпълнителен директор на БФС.

Източник: Topsport.bg

Последни новини