Ботев (Враца) - Локомотив (Пловдив) 0:0, нищо интересно във Враца

Ботев (Враца) - Локомотив (Пловдив) 0:0, нищо интересно във Враца

Topsport.bg

днес, 18:37

Ботев (Враца) приема Локомотив (Пловдив) в мач от осмия кръг на efbet Лига. Срещата е от 19:30 часа.

15-ият срещу 10-ият в първенството си дават среща, незавидни позиции и за двата тима. Врачани стартираха сезона с голямата надежда да не са в битката за оцеляване, наложи се на помощ отново да дойде треньорът Христо Янев, който все още търси първата си победа начело на врачани. Отборът отново се завръща на стадион, след като теренът го позволява. Тимът ще се надява на подкрепата на своите фенове.

През седмицата от клуба във Враца се похвалиха, че двама юноши са взели участие в тренировките на представителния тим. Това са Кристофър Боянов и Емил Петров, които са 2008-а и 2009-а година.

Тъмни буреносни облаци са надвиснали и над "смърфовете". Христо Златински ще води Локомотив (Пловдив) в срещата тази вечер във Враца. Любослав Пенев няма да получи времето, в което да докаже възможностите си с "черно-белите".

На фона на всички проблеми сякаш спортната форма остава на заден план, но и тя притеснява. 5 мача без победа, 4 от които като домакин. За Локомотив - Петър Андреев се възстановява от контузия.

Главен съдия на мача е Волен Чинков, с помощници Дениз Соколов и Илиян Капарашев. С ВАР ще се занимават Валентин Железов и Петър Кузев. Делегат на БФС е Николай Колев, а работата на реферите зорко ще следи Антон Генов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини