Ботев пуска в петък билетите за реванша с ЦСКА

Ботев пуска в петък билетите за реванша с ЦСКА

Topsport.bg

18-04-2024, 19:16

Ботев (Пловдив) ще пусне в продажба билетите за срещата-реванш от 1/2-финалите в турнира за Купата на България срещу ЦСКА в петък, 19 април, в 10:00 часа.

 Двубоят ще се състои на 1 май от 18:45 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Ето какво написаха "канарчетата" на сайта си:

"Билетите ще са налични на сайта kolezha.bg, като при онлайн покупка получавате и 5% отстъпка. Пропуските ще се продават още и в двата фен магазина на клуба и на касите в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:

- Трибуна Юг - 15 лв.

- Трибуна Север - 15 лв.

- Трибуна Изток - 22 лв.

- Централна трибуна (блок А1 и А7) - 25 лв.

- Централна трибуна (блок А2 и А6) - 30 лв.

- Централна трибуна (блок А3, А4, А5) - 40 лв.

- Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) - 45 лв.

- Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) - 80 лв.

- Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място)

- Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

- За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на ЦСКА (София) ще са налични онлайн на специално създаден за тях портал, както и в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион "Христо Ботев".

Припомняме, че Ботев спечели първата среща в София с 1:0 след гол на Уме Емануел. На трибуните на Националния стадион пък 2000 гостуващи привърженици станаха свидетели на историческия успех на пловдивчани."

Източник: Topsport.bg

Последни новини