Брадли де Нойер повече няма да се завърне в ЦСКА?

Брадли де Нойер повече няма да се завърне в ЦСКА?

Topsport.bg

вчера, 09:01

Вече близо 3 месеца от ЦСКА няма никаква информация за левия защитник Брадли де Нойер. Както е известно, през май месец той беше отстранен от първия отбор от Стамен Белчев. След това назначеният в началото на юни Томислав Стипич го реабилитира и 26-годишният нидерландец започна лятна подготовка с тима.

Хърватският треньор обаче се нуждаеше само от няколко дни, за да се разочарова от непрофесионалното отношение на бранителя, който получи повторна забрана да е близо до състава. Оттогава насам единствената информация от ЦСКА е, че се водят разговори за разтрогването на договора на левия бек.

И с днешна дата той продължава да е футболист на армейците и да получава заплата, без да припарва до базата в Панчарево. Появиха се спекулации дали нидерландецът не заминал в чужбина.

Де Нойер все още е в София и води индивидуална физическа и кондиционна подготовка основно във фитнеса, информира "Тема спорт". Неговият контракт с ЦСКА е до следващото лято, като със сигурност той няма да се върне повече в тима.

Армейците опитват да се разделят още с Емануел Шакич и Амос Юга, който игра за дубъла, но в момента е контузен.

Източник: Topsport.bg

Последни новини