В Гана похвалиха Охене за представянето му срещу Локомотив (София)

В Гана похвалиха Охене за представянето му срещу Локомотив (София)

Topsport.bg

25-07-2024, 11:37

Доброто представяне на Карлос Охене срещу Локомотив (София) не остана незабелязано в родината на играча - Гана. 31-годишният полузащитник изигра силен двубой и дори отбеляза първото си попадение с екипа на Левски -  в добавеното време на мача, когато той направи резултата 5:1.

"Охене изигра цял двубой за сините, като допринесе значително за доминацията на тима си над Локомотив София. Халфът се представи солидно на старта на местния шампионат и загатна за трайно присъствие в състава на Левски", гласеше част от написаното от kickgh.com.

Ганаецът дойде на "Герена" през зимата от Хебър. Той бързо стана титуляр в отбора, воден тогава от Николай Костов. До момента Охене е изиграл 15 двубоя в Първа лига, в които отбеляза един гол. Смяташе се, че 31-годишният Охене ще изпадне от титулярния състав след идването на Станислав Генчев, но поне в началото на сезона африканецът изглежда, че ще стартира от първата минута мачовете на тима. Той вече има и сериозна конкуренция в лицето на новото попълнение Клемент Икенна и Антоан Стоянов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини