Валентин Илиев: Поздравявам целия отбор, особено за второто полувреме

Валентин Илиев: Поздравявам целия отбор, особено за второто полувреме

Topsport.bg

11-04-2024, 21:11

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Валентин Илиев коментира загубата с 0:1 от Лудогорец в Бистрица. Той заяви, че с оглед показанато от тима му през втората част според него "червените" са заслужавали поне точка от мача.

"Най-вече опитът не ни достигна. Доста млади футболисти, но с голям потенциал. Поздравявам целия си отбор особено за второ полувреме. Показахме спокойствие, хладнокръвие. Това си говорихме на полувремето, че трябва да се наслаждаваме на футбола и да излезем да играем. Най-важното за мен е да са непримирими и да показват най-доброто от себе си. С оглед на това, което показахме през втората част, заслужавахме точката. Да не забравяме, че се изправихме срещу отбор с много добри индивидуални изпълнители. Няма от какво да съм недоволен, освен от това, че през първото полувреме трябваше да покажем повече увереност. Аз съм убеден, че нещата рано или късно ще се случат", започна Илиев.

"Няма как за такова кратко време да се разберат идеите на треньорския щаб. Нещото, което ми прави доста добро впечатление, е, че играем като колектив. Всеки един дава максимума от себе си. Независимо от факта, че загубихме днес. Да, неприятно е за всеки, но мисля, че второто полувреме ни даде добър сигнал на позитивизъм. Аз съм убеден, че с потенциала на младите и опитните играчи, които имаме, ще се се справим и ще можем да постигаме добри резултати, добави той.

"Това, което говорим всеки ден, е, че ние сме длъжни всеки един двубой да излизаме с нагласата за победа и да даваме всичко от себе си. Къде ще се намираме след края на сезона може да говорим като свършат мачовете. Аз няма да спра да вярвам. Знам, че този отбор рано или късно ще започне да печели, и то не епизодично, а поредица от мачове. Винаги победите внасят позитивно настроение. Аз вярвам в тези футболисти. Вярвам в начина, по който работим, че могат да се случат нещата", завърши Валентин Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини