Валентин Илиев: Ще се подготвим по най-добрия начин

Валентин Илиев: Ще се подготвим по най-добрия начин

Topsport.bg

27-05-2024, 22:41

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде своето мнение след победата с 2:0 срещу Славия. Победата осигури на "червените" от Бистрица седмото място и бараж срещу ЦСКА за място в Лига на конференциите.

"Да започнеш мача с гол е един много важен фактор за всеки един отбор. Получи се хубав мач. Поздравявам момчетата и най-вече за това, че играха като отбор", започна Илиев.

"Определено грешки имаше и днес, опитваме се да ги сведем до минимум. Това е част от играта. Който не играе, той не греши, колкото и клиширано да звучи. Бяхме концентрирани, което ни донесе и успеха", каза наставникът.

"Откакто работим заедно си говорим постоянно, че един отбор без големи цели не търпи развитие. Когато искаш да се развиеш, трябва да си готов да търсиш именно адреналина и напрежението. Трябва да свикват с тези неща, ако искат да играят на високо ниво", допълни Илиев.

"Не съм следял развоя на другия мач, даже бях казал на помощниците си да изключат телефоните си и да акцентираме върху това, което си зависи от нас", призна той.

"Всеки един двубой дава самочувствие и увереност на даден футболист. Винаги съм казвал на футболистите, че независимо какво се случва във футбола или живота, главата им трябва да стои на нивото на носа. Нито да е долу, нито да е горе", каза още треньорът.

"Аз мога да коментирам моя отбор и ще се концентрирам върху това. Ще се възстановим и ще се подготвим по най-добрия начин. Не мисля, че нещо по-различно ще правим за следващия двубой", завърши Валентин Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини