Вальо Илиев: Повече не искам да виждам такова лице от отбора

Вальо Илиев: Повече не искам да виждам такова лице от отбора

Topsport.bg

днес, 19:59

Старщи треньорът на ФК ЦСКА 1948 Валентин Илиев не беше никак доволен от представянето и лицето на своя отбор в двубоя срещу Септември в отложен мач от 3-я кръг на Първа лига, завършил при резултат 1:1.

"Не искам да виждам такова лице на отбора, най-вече от гледна точка на концентрация, агресия и движение по терена. Започнахме добре, разви се добре срещата, но след това подценявахме ситуации и ни липсваше концентрация. Противникът беше мотивиран и спечели много от единоборствата в средата на терена. Това повлия на крайния резултат. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. Съперникът също имаше добри положения, ако трябва да бъдем обективни. С такова поведение няма как да успеем", заяви той.

"Винаги съм казвал, че не сме отбор, който може да си позволи да подцени някого. Тренирахме цяла седмица, но след началните минути нямахме агресия. Не знам защо и тепърва ще разберем. Това е една от главните причини за резултата. Не мисля, че това е резултат, който ни устройва. Вкарахме всички офанзивни футболисти, създадохме ситуации, но не съумяхме да отбележим", добави специалистът.

"Изградили сме едно лице и трябва да се върнем към това, независимо срещу кой съперник сме. Това е водещото за мен. Когато липсва концентрация, самочувствие и желание на терена, това накланя везните към противника", завърши Валентин Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини