Васил Панайотов: Важното е, че показахме варненския дух и отново не загубихме вкъщи

Васил Панайотов: Важното е, че показахме варненския дух и отново не загубихме вкъщи

Topsport.bg

28-04-2024, 22:35

Капитанът на Черно море Васил Панайотов отбеляза единствения гол в мача, при победата срещу Локомотив (Пловдив) с 1:0. Ето какво каза той след края на срещата: 

"Това е награда за целия отбор, днес постигнахме много важни три точки. Показахме агресията, която треньорът искаше. Мисля, че се получи. Локо Пловдив е силен противник, знаехме, че ще е трудно. Важното е, че показахме варненския дух и отново не загубихме вкъщи.

Магията е хората, които идват хората на стадиона и сърцето, което има този отбор, целият колектив и треньорски щаб, това ни кара да показваме добри игри вкъщи. Надявам се да подобрим играта и в гостуванията си, сега почнаха истинските мачове.

Със сигурност ще е различен, Левски играе силно на "Герена". Ще се подготвим добре и дано покажем една добра игра и да спечелим трите точки", допълни той относно предстоящия мач с Левски.

Не мисля, че това ще ни даде спокойствие. Плейофите са истинските мачове, важно е да сме здрави и да показваме игрите, които показваме вкъщи и да показваме сърцето и накрая да се поздравим с целта, която гоним цял сезон. Готови сме на 100% и искаме да сме в топ 3, искаме да зарадваме хората".

Източник: Topsport.bg

Последни новини