Вили Вуцов за служител на БФС: Нека хората го бият с тояги и сопи!

Вили Вуцов за служител на БФС: Нека хората го бият с тояги и сопи!

Topsport.bg

02-05-2024, 21:45

Наставникът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов даде мнението си след нулевото равенство с дублиращия състав на ФК ЦСКА 1948. Синът на легендата Иван Вуцов засегна множество теми в изказването си.

"Реален резултат предвид на показаното. Мъжки мач с доста борба, но и качество. Съперникът игра агресивно, но ние се бяхме подредили добре, бяхме дисциплинирани. Много фактори обаче ни натискат цяла година, но да са живи и здрави. Гарантирам ви, че при нас сметки няма да има нито със Своге, нито с Марек. Ще играем честно на 100 процента.

При нашия отбор уреждане и продажба няка как да се случи. Категорично го заявявам. Не се е родил този човек във футбола, който ще ме купи. Факторът съдийство този сезон ни уби. В някои мачове имаше разстрел. Безсрамна работа беше двубоят ни с Добруджа в Габрово. А иначе те реват. Но вкарват гол във Видин в 90-ата минута - класическа измама.

Преди това пак гол в 90-ата минута - измама. Когато минеш наглостта си - не вървят добре нещата. Ще кажа само едно нещо: нарядите се правят от човек, който живее и работи в Габрово. Георги Йорданов се казва. Приканвам всички, абсолютно всички в Габрово, които идват на мач, с тояги, със сопи да не го пускат, да го бият, каквото искат да го правят, защото това, което се случва с нашия отбор и то в сюблимни моменти не се издържа", заяви Вуцов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини