Гаджев: Бившите членове на Изпълкома все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите

Гаджев: Бившите членове на Изпълкома все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите

Topsport.bg

13-04-2024, 20:55

Председателят на Управителния съвет на Хебър Владимир Гаджев остана много разочарован след загубата с 1:3 от Славия като гост, откроявайки грешките на съдиите.

"Така, както го видя всеки на стадиона, и тези пред екраните. Нищо различно няма да кажа аз, напълно подкрепям това, което нашият старши треньор каза.

Нямам обяснение как може да се отмени първият гол. Единственото обяснение са страничният съдия и Волен Чинков. Абсурдно е да се отмени подобен гол.

Разбрахме, че няма линия, но при самото центриране няма засада. При самото центриране дори няма засада, оставяме настрана това, че играч на Славия игра с топката, а наш играч - не. Абсурдно е. трябва да дискутираме неща, които не са футболни, а не ми се искаше.

Трябва да вземат мерки тези, които се грижат за нашия футбол, ако искат той да прогресира и да качим нивото. По този начин няма да стане, определено", започна Гаджев, който се съгласи с твърдението на Любослав Пенев, че Хебър е бил ощетен.

Той не смята, че Хебър пречи на някого, за да бъде ощетяван: "Не би трябвало да пречим на никого, защото се стараем, според нашите възможности, да играем добър футбол и отборът го прави. Да, знаем нашите си проблеми, но искаме нещата да се решават на терена, а не другаде. Не говорим само за мача със Славия, но и във Враца, когато отново загубихме със скандални дузпи, което не е ок за нашия футбол. Искаме нашия продукт да се развива, но така не го развиваме".

"Не зависи само от Георги Иванов. Да, той е президент на БФС, но нещата не зависят само от него, а от хората, които работят в Изпълкома, тези, които искат да бъдат там, а тези, които вече не са в Изпълкома, все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите на терените", каза той за ръководството на БФС.

"Абсолютен оптимист. Всеки един в клуба е оптимист, ако нещата се решават на терена според правилата. Ако продължават да свирят по този начин, може и да имаме проблеми, но ние сме много по-добре игрово от останалите отбори, които се борят за оцеляването си", каза той за шансовете на Хебър да се спаси.

"те са един бонус за момчетата, за да покажат най-доброто от себе си и да опитаме да се противопоставим на много силния отбор на Лудогорец. Имаме своите достойнства, естествено, Лудогорец влиза като фаворит и в трите мача, но това не пречи в някой от тях да ги изненадаме", завърши Гаджев за мачовете с Лудогорец, които предстоят за Хебър.

Източник: Topsport.bg

Последни новини