Генчев: И двата отбора се стараехме да се надиграваме

Генчев: И двата отбора се стараехме да се надиграваме

Topsport.bg

29-03-2024, 18:40

Станислав Генчев сподели след равенството 1:1 на Крумовград с Арда, че е станал хубав мач за българските стандарти.

"От наша страна искаме максимално дълго да продължи тази серия и за това работим. Искам да поздравя футболистите за начина, по който го изиграха. Мачът не започне по най-добрия начин за нас. Получихме много рано гол. След това успяхме много добре да реагираме, да изравним резултата. Второто полувреме играхме малко по-дефанзивно, което за трети път се получава, въпреки че указанията са съвсем други. Мисля, че като цяло е справедлив резултат", започна Генчев.

"Арда също има много добър отбор с високи цели. Мисля, че стана хубав мач за българските стандарти. И двата отбора се стараехме да се надиграваме, да стигнем до победата. И двата отбора искат победата, така че привържениците и на двата отбора трябва да бъдат доволни. Аз лично поздравявам нашите привърженици, които присъстваха. Доста хора бяха дошли на мача".

"Това, което показвахме и до момента. Изключителнои голямо желание и дисциплина по време на мач и да се борим до последно за победата. Срещу всеки един противник ние искаме да спечелим три точки. Следващият мач срещу Хебър не е изключение. Искаме да сме победители. В добра серия се намираме, домакински мач. Надявам се да спечелим трите точки", завърши треньорът на Крумовград.

Източник: Topsport.bg

Последни новини