Генчев си пожела: Искам през май месец във вестниците да пише "Левски успя!"

Генчев си пожела: Искам през май месец във вестниците да пише

Topsport.bg

днес, 15:08

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев даде специално интервю пред "Спортен нюзрум" на бТВ. Той си пожела да му бъде връчена титлата пред пълен стадион през май следващата година, а медиите да направят обзор на "синия" сезон с "Левски успя!". Наставникът отписа ЦСКА от борбата за титлата. Пред "Спортен нюзрум" на бТВ 43-годишният специалист коментира:

"Имах няколко срещи с Наско Сираков и Даниел Боримиров преди да си стиснем ръцете. Те са останали впечатлени от начина, по който играеше Крумовград. За мен дисциплината и постоянството са много важни. След това идват и високите цели. Говорихме доста неща, свързани с футбола - системи на игра, начин на подготовка, начин на водене на мачовете", коментира той.

"В Левски след една грешна стъпка, се появяват критици. Уча се от тях. Значи нещо не сме направи, противникът е бил по-добър от нас. Не се притеснявам от критиките. Не бягам от тях", увери Генчев и потвърди, че титлата е напълно реалистична цел пред Левски.

"Ние сме отбор на три месеца, с нова схема на игра. През втория полусезон и след още една подготовка, ще играем още по-добре, ще надградим физически и тактически", допълни още Генчев.

Според него Лудогорец, ФК ЦСКА 1948, Ботев (Пловдив) и Черно море ще са основните конкуренти на левскарите за първото място.

"Не смятам че отбор, записал от първите си 6 мача 5 загуби, може да се пребори за титлата", каза Генчев, визирайки катастрофалния старт на ЦСКА в Първа лига.

А какво би искал да пишат медиите за отбора му през май 2025 г.?

"Първо искам да стадионът да е пълен, да ни връчват титлата и във вестниците на следващия ден да пише "Левски успя!", завърши "синият" старши треньор.

Източник: Topsport.bg

Последни новини