Георги Дерменджиев няма да поема излишни рискове

Георги Дерменджиев няма да поема излишни рискове

Topsport.bg

15-04-2024, 12:30

Треньорското ръководство на Лудогорец няма да бърза с включването на двамата титулярни бекове - Аслак фон Витри и Антон Недялков за днешния мач с Арда. Двамата се възстановяват от контузии и се предполага, че ще бъдат на линия за плейофите на Първа лига.

След успеха над ФК ЦСКА 1948 в отложен мач, играчите на Георги Дерменджиев дръпнаха много комфортно на върха и ако днес победят Арда ще водят с 11 точки пред втория Черно море и с 12 пред третия ЦСКА. И точно заради това от Разград не бързат с включването на основните си играчи.

Фон Витри се контузи по време на дербито с Левски. Оттогава на неговата позиция застъпи Георги Терзиев. Опитният българин е стабилен в защита, но не е деен в атака и това определено се усеща.

Антон Недялков, който е титулярен капитан на Лудогорец, не е играл официален мач от ноември 2023 г. Онзи ден от Разград се похвалиха, че националът тренира на 100%, но Георги Дерменджиев няма да бърза с неговото включване. В последните 6 месеца като ляв бек за шампионите играе испанецът Франсиско Гомес-Сон. Той по принцип е десен бранител, но успешно играе на другия фланг.

Източник: Topsport.bg

Последни новини