Георги Дерменджиев преди мача срещу ЦСКА: Имаме респект към противника

Георги Дерменджиев преди мача срещу ЦСКА: Имаме респект към противника

Topsport.bg

10-05-2024, 14:58

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели своето мнение преди мача срещу ЦСКА от 32-ия кръг на efbet Лига. При евентуална победа "орлите" официално станат шампиони на България за 13-и пореден път.

Ето какво каза наставникът:

"Докато не свършим работа, нищо не можем да кажем предварително. Ще изчакаме да се изиграе този мач. Мисля, че ще стане добър мач пред публиката". .

Той е категоричен, че не иска еуфорията да завладява Лудогорец:

"Аз не искам да го разрешавам това на моя отбор и поддържам тезата, че ние трябва да бъдем достатъчно умни".

"Лично очаквам, че противникът ще бъде изключително мотивиран да докаже себе си, но ние сме готови за това нещо. Да, всички са в много добра кондиция и чакаме мача".

"Стамен е добър треньор, но е съвсем отскоро. Може би ще му трябва време, за да вкара своята идея, но въпреки всичко, аз виждам промяна".

"Естествено, това са много големи подробности, които не може да се обяснят пред такава аудитория. Ние си имаме определен стил на игра и се придържаме към него".

"Така е, дава самочувствие, но всеки мач е специфичен и в утрешния мач тръгваме за победа", каза той за серията си от 12 мача без загуба от ЦСКА.

Дерменджиев не пожела да разкрие дали в клуба са водени разговори с Антон Недялков за удължаване на договора му: "Това са административни неща, които клубът върши поетапно и ще бъдат завършени".

"Ние имаме респект към противника. Не сме си свършили работата изобщо, така че нямаме предварителна подготовка за награждаване и празнуване", завърши треньорът на "орлите".

Източник: Topsport.bg

Последни новини