Георги Дерменджиев: Трудно се отваря шампанско

Георги Дерменджиев: Трудно се отваря шампанско

Topsport.bg

28-04-2024, 20:15

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде мнението си след ремито 3:3 с Крумовград. Полученият резултат не позволи на "орлите" да ликуват като шампиони за тринадесети път.

"Трудно се отваря шампанско. Първото полувреме за нас беше много лошо. В крайна сметка на полувремето си поговорихме и видяхте, че обърнахме резултата. И след това един автогол. Но това е един мач, който също трябва да направи така, че да се научим от него.

Не искам да правя толкова задълбочен анализ. Играчите излязоха така настроени, но в крайна сметка мотивацията не беше до такава степен и отворихме празни пространства, в които противникът се възползва.

Не бяхме изненадани, знаехме кое как ще бъде, но имаше играчи, които не го изпълниха. Нека да дойде мачът с ЦСКА, да го изиграем, стадионът да бъде пълен, да се радват хората на мача, да стане добър мач, а къде ще се класираме ще се види след мача. Няма протоколни мачове, ще отидем в Пазарджик, за да затвърдим преднината си и да се класираме на финала", каза опитният специалист.

Източник: Topsport.bg

Последни новини