Густаво Бусато отдаде заслужена почит към треньор

Густаво Бусато отдаде заслужена почит към треньор

Topsport.bg

17-06-2024, 08:06

Най-постоянният футболист на ЦСКА Густаво Бусато публикува в социалните мрежи емоционално послание, адресирано към досегашния наставник на вратарите в тима, Стоян Колев. Това се случи в петък вечер, часове след първата тренировка от предсезонната подготовка на "армейците".

На нея играчите под рамката бяха ръководени от бившия треньор в националния отбор на Босна и Херцеговина Горан Брашнич, който дойде като част от щаба на Томислав Стипич. Така бе сложен край на тригодишната съвместна работа между Бусато и Стоян Колев, която превърна бразилеца в един от водещите вратари в българския елит и най-стабилния футболист на 31-кратните шампиони.

Бусато публикува обща снимка с бившия страж на ЦСКА, Локо (Пд), Черноморец, Нефтохимик, Берое и Оцелул, към която написа: "Благодаря ти толкова много за всичко! Нека Бог винаги благославя живота ти и този на твоето семейство".

Двамата работеха заедно от юли 2021 година, когато Колев се завърна на "Армията" като част от щаба на Стойчо Младенов. След като Екзекутора на Ливърпул се скара с Гриша Ганчев и напусна клуба, той лично настоя пред Колев да остане в ЦСКА и да продължи професионалното си развитие в състава. Впоследствие наставникът участва в екипите на Алън Пардю, Саша Илич, Нестор Ел Маестро и Стамен Белчев. След катастрофалния край на кампанията "червениите" освободиха целия треньорски щаб, в това число и Колев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини