Дани Моралес се размечта за мачове в елита с Беласица

Дани Моралес се размечта за мачове в елита с Беласица

Topsport.bg

17-09-2024, 09:55

Треньорът на Беласица (Петрич) - Даниел Моралес говори след победата с 2:0 над Добруджа от Втора лига. Бразилският специалист отличи петричкия дух и желанието у неговите футболисти за успеха.

"Мисля, че Беласица изигра още един силен мач. Хем с игра, хем с резултат. Виждаме, че много неща се случват. Това е заради отбора. Момчетата се стараят. Когато поема отбор и го виждам това, го казвам. Говорихме и преди мача. Днес усетих, че ще спечелим заради втората топка. Първият гол дойде така. Отборът игра на добро ниво срещу един корав съперник. Добруджа инвестира пари и имат всичко нужно. Поздравления за моите момчета, тъй като заслужиха победата. Не допуснахме груби грешки освен 2-3 неща през първото полувреме. Радвам се, че така спечелихме", стартира Моралес.

"Отборът има дух, който е от този край. Играл съм много мачове тук и знам какво е да играеш срещу Беласица. Искам това, което усещах преди време, сега да е същото. Искам този дух и да развиваме момчетата. Разузнахме противника и трябва да правим правилните неща. Нужно е да радваме феновете. Първите кръгове имаше много хора на 40 градуса. Ние на терена ще дадем максимално да ги зарадваме. Мечтата е безплатна. Аз мечтая всеки ден за семейство, професионално. Ние знаем какъв е нашият лимит, но не мога да кажа, че нямаме амбиции. Дано всичко е както трябва, за да идват в Петрич ЦСКА, Левски, Лудогорец, Локомотив Пловдив", завърши бразилецът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини