Данило Асприля: ЦСКА трябва да печели всеки мач

Данило Асприля: ЦСКА трябва да печели всеки мач

Topsport.bg

10-04-2024, 20:59

Нападателят на ЦСКА Данило Асприля даде любопитно интервю пред "Домът на футбола". До момента той има 5 гола за "червените", а всеки път радостта му след гола напомня крокодил. Точно това е и неговият прякор.

"Получих прякора си преди 8-9 години. След като напуснах България, отидох в Обединените Арабски Емирства и там започнах да изразявам радостта си, наподобявайки крокодил", обясни Асприля.

Той заяви, че целите на клуба са да спечели всички възможни трофеи.

"Щастлив съм, че се завърнах в тази страхотна държава, която усещам като своя дом. Още, когато напуснах, бях убеден, че ще се върна някога тук. От няколко години бях готов да го направя", призна той.

"Опитвам се да помагам с опита си, но в ЦСКА има много опитни футболисти. Опитвам се да предавам именно знанията си на младите. Загубата от Локомотив (Пловдив) бе много тежка за нас. Но ние знаехме, че мачът с Левски ще е съвсем различен. Успяхме да обърнем нова страница. Аз мисля, че ЦСКА трябва да печели всеки мач. Всички знаят какво означава дербито между двата тима за българския футбол. В тези години в този мач участват доста силни футболисти", разказа Асприля.

Източник: Topsport.bg

Последни новини