Демонтират "Армията" за 90 дни

Демонтират

Topsport.bg

29-03-2024, 09:32

Срокът по договора между ЦСКА и фирма "Ростер" за демонтажа на "Българска армия" и разчистването на терена е точно 90 дни, разкриха за "Мач Телеграф" от компанията. Един от двамата технически ръководители по проекта - Николай Николов - сподели, че целият екип очаква с нетърпение началото на дейностите идния понеделник.

"Бяхме избрани преди 4 дни (б.р. - в понеделник), като срокът е 90 дни при спазване на всички изисквания - за регламентирано извозване и план за управление на строителни отпадъци, спазване на плана за безопасност и здраве, трудовото законодателство, опазване на околната среда и инфраструктура. Неща, които са съгласувани и с Община София", започна Николай Николов и с усмивка призна, че заедно с колегата си - главният технически ръководител инж. Юксел Караахмед, ще бъдат неотлъчно на стадиона през следващите три месеца. Припомняме, че от ЦСКА обявиха, че демонтажът на стадиона ще отнеме около 4 месеца, но очевидно от клуба са предпочели да не форсират сроковете за изпълнение.

"Предизвикателството е голямо. Израснали сме още в детството си с успехите на ЦСКА и това още повече ни амбицира да направим абсолютно образцово изпълнение на проекта, в срок и без рискове за хората, околните ползватели на имоти, без поражения по пътната инфраструктура и т.н. За нас това ще бъде още един етикет да се докажем като еталон за работа и качество", подчерта Николай Николов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини