Дерменджиев: Първоначалният ни план не сработи, но после коригирахме нещата

Дерменджиев: Първоначалният ни план не сработи, но после коригирахме нещата

Topsport.bg

15-04-2024, 22:26

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата с 2:0 над Арда. Това беше 12-и поредне успех за разградчани в първенството. 

"Като изключим първите 15 минути, контролирахме играта. В началото имахме 1-2 ситуации, но след това Арда имаше положения, в които можеше да инкасираме голове. След тези два гола мачът беше под пълен контрол от наша страна", започна Дерменджиев.

"Ние си имахме план и този план не сработи в началото по наша вина. След това се коригирахме и контролът върху мача беше наш. Подвиквах отвън, че трябва да контролираме играта и топката. Играчите го правеха това нещо. Имахме още положения".

"В момента сме на 11 точки от втория отбор. Винаги се играе по-спокойно в мачовете. Искаме отборът да бъде щастлив и да се наслаждава от играта. Доста е трудно, но се опитваме да правя това нещо. Играчите го разбират. Понякога съм доволен, дори от тези 15 минути в началото, за да придобиват опит".

"Клод Гонсалвеш в момента е в групата. На Спас Делев му е удължен договорът. Не мога да коментирам. В това отношение сме доста капсуловани", заяви Дерменджиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини