Десподов призова: Цесекарите да имат търпение към Ел Маестро

Десподов призова: Цесекарите да имат търпение към Ел Маестро

Topsport.bg

01-03-2024, 20:35

Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Кирил Десподов, призова "червените" фенове да проявят търпение към треньора на клуба Нестор ел Маестро.

В момента трикратният носител на приза Футболист на годината е част от тима на ПАОК, но пази топли чувства от работата си със специалиста, както на стадион "Българска армия", така и в Щурм Грац.

В последните седмици Нестор ел Маестро е обект на гнева на агитката на ЦСКА. Феновете поискаха многократно оставката му. 

"За Нестор ел Маестро мога да кажа само хубави неща. Той ми беше треньор и в ЦСКА, и в Щурм Грац. Страхотно отношение имам и до ден днешен с него. Дори понякога си пишем. Страхотен човек е. Един съвет от мен към цесекарите - да имат търпение. Защото треньорът е доста добър, интелигентен, голям тактик, знае какво прави и е отдаден много на работата си", заяви Кирил Десподов в интервю за "bTV".

Според нападателя неговият шампионски манталитет само е спомогнал бившият му тим "Лудогорец" да спечели титли на България. Сега той се надява да повтори това постижение с ПАОК.

"Когато отидох в Лудогорец, те вече бяха шампиони. Просто съм помогнал за тези 3 години, в които бях там, да спечелим шампионската титла", каза той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини