Дилан Мертенс: Готови сме за ЦСКА, никой няма да играе със страх

Дилан Мертенс: Готови сме за ЦСКА, никой няма да играе със страх

Topsport.bg

16-04-2024, 09:18

Халфът на Ботев Пд говори пред клубната медия, след като отбеляза откриващия гол при победата с 2:0 над Ботев Вр в петък. Нидерландецът се завърна на терена в края на миналия месец след лечение на контузия.

"Отсъствах много дълго време - шест месеца. Сега, в последните седмици, се завръщам с бавни стъпки. Чувствам се добре, даже страхотно. Много се радвам, че успях да отбележа.

Искам да благодаря на хората около мен за това, че вярваха в мен през цялото време. Благодарности и към феновете. Хубаво е да играем за тях, те ни дават много силна емоция преди и по време на мач. Честно казано, очаквах, че ще вкарам.

Чувствах се много добре преди началото на двубоя и по време на загрявката. Някои от играчите също ми казаха, че ще отбележа", заяви Мертенс. Той коментира и предстоящия двубой с ЦСКА: "Подготовката вече започна. Не мисля, че някой ще играе със страх. Всички сме готови за този наистина голям мач. Знаем каква е важността на тази битка".

Относно това дали Ботев ще преследва шестата или седмата позиция Мертенс заяви: "Опитваме се да спечелим всеки мач. Всеки футболист иска това, когато е на игрището. Накрая ще видим на коя позиция ще завършим".

Източник: Topsport.bg

Последни новини