Димитър Палазов: Локомотив (Пловдив) е велик отбор, трябва да играе в елита

Димитър Палазов: Локомотив (Пловдив) е велик отбор, трябва да играе в елита

Topsport.bg

вчера, 21:59

Димитър Палазов, който бе начело на Локомотив (Пловдив) срещу Ботев (Враца), остана доволен от първото полувреме, но не и от второто на мача във Враца, завършил 0:0.

"Дойдохме с идеята да спечелим мача, точката не ни устройва. Искахме да доминираме и да спечелим мача, но не се получи. Първото полувреме доминирахме, макар и без голови положения. Второто полувреме загубихме баланс и Ботев (Враца) имаше няколко чисти положения, ние също имахме едно, но не успяхме да отбележим гол", заяви Палазов минути след края на мача във Враца.

Той открои ролята на Христо Златински за отбора: "Искам да кажа, че архитектът на цялото нещо е Христо Златински. Работим отдавна с него. Искаме да сме доминиращ отбор, да излизаме всеки мач за победа. Не се притесняваме от нищо. Искаме да вкараме увереност и самочувствие на състезателите, като сме убедени, че скоро това нещо ще дойде", продължи той.

"Сигурно тежи, но не искам да коментирам нещата преди нас. Всеки отбор, който влезе в негативна серия, навярно му тежи. Момчетата тренираха добре цяла седмица, раздадоха се, но не се получи, най-вече заради второто полувреме, а от първото полувреме съм много доволен", допълни Палазов, който е директор на академията на Локомотив (Пловдив).

"Да, разбира се, пътят на Златински е в първия отбор, моята работа е в ДЮШ на Локомотив (Пловдив). Аз съм директор на школата, но съм готов да му помогна във всеки един момент, без значение в първия или втория отбор", увери той.

"Искам да кажа няколко неща. В дългогодишната си история Локомотив (Пловдив) е бил до стената доста пъти, но винаги е успявал да се изправи. Локомотив (Пловдив) е велик отбор, феновете му са велики. Няма как да играе в зоналните групи, трябва да играе в елита, да играе срещу най-силните отбори, да печели титли, купи и суперкупи на България, защото привържениците му го заслужават", завърши Димитър Палазов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини