Динамо (Минск) - Лудогорец 0:0, много положения и пред двете врати

Динамо (Минск) - Лудогорец 0:0, много положения и пред двете врати

Topsport.bg

31-07-2024, 21:36

Динамо (Минск) приема Лудогорец в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Мачът на стадион "Мезокьовезд Варош" в едноименния унгарски град е от 21:45 часа и ще бъде ръководен от израелеца Игал Фрид.

Динамо играе на неутрален терен заради санкциите, които УЕФА налага във връзка с подкрепата на Беларус за Русия за войната в Украйна.

Разградчани имат комфортна преднина от два гола след първия двубой на "Хювефарма Арена" преди седмица. Тогава отборът на Георги Дерменджиев стигна до победата с голове на Бърнард Текпетей и Тодор Неделев.

През изминалия уикенд, по програма, "орлите" трябваше да се изправят срещу Славия в "Овча купел" в мач от втория кръг на efbet Лига, но по молба на българския шампион срещата беше отложена. Това подсказва, че Лудогорец е изцяло съсредоточен в представянето си в най-престижния европейски клубен турнир.

Динамо (Минск) също отложи своя мач за Купата на Беларус срещу Неман, който трябваше да се изиграе в събота. Беларусите със сигурност трябва да покажат различно лице днес, за да имат някакъв шанс да продължат в следващата фаза на надпреварата.

Победителят от тази двойка ще срещне Карабах или Линкълн Ред Импс в третия предварителен кръг. Азербайджанският първенец изглежда една крачка по-близо, тъй като спечели първия сблъсък в Гибралтар с 2:0.

Източник: Topsport.bg

Последни новини