Допълнителни премии в Левски

Допълнителни премии в Левски

Topsport.bg

04-05-2024, 09:01

В седмицата на светлите празници ситуацията в Левски не е никак светла. В скоро време предстои да стане ясно дали Николай Костов ще остане треньор на "сините". 60-годишният специалист обяви, че ще се срещне с отговорните фактори в ръководството на клуба и след това ще стане ясно неговото бъдеще.

Без значение дали наставникът ще продължи работата си, или ще бъде назначен временен вариант с Елин Топузаков, ръководството е обещало на футболистите допълнителни премии за последната оставаща цел пред тима - класиране за евротурнирите. Това са допълнителни бонуси, различни от регламентираните в клуба. В момента сините са с единия крак извън континенталните битки - намират се на петата позиция с една точка зад четвъртия Локомотив Пловдив. До края на сезона остават още 4 мача, в които Левски ще се изправи срещу Черно море и Лудогорец у дома и ще премери сили в Пловдив с Локомотив и Крумовград. На столичани чисто и просто им трябват само и единствено победи, за да не се правят тънки сметки и да не оставят съдбата си на друг отбор. Достигането до бараж за Лигата на конференциите ще се приеме като утешителната награда, защото ако не се случи това - сезонът ще е пълно фиаско.

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров обяви, че целите пред отбора са титла и купа, при представянето на Николай Костов през юни миналата година. В течение на кампанията приоритетите се промениха след редица слаби резултати, за да се стигне до единствената сламка - евротурнирите. Сега играчите са допълнително мотивирани, извън спортно-техническите успехи и удовлетворението от свършената работа, да се доберат до участие в Европа.

Източник: Topsport.bg

Последни новини