Ел Джемили: Имаме всички шансове за Топ 3, защото не изоставаме с много точки от ЦСКА

Ел Джемили: Имаме всички шансове за Топ 3, защото не изоставаме с много точки от ЦСКА

Topsport.bg

27-03-2024, 17:28

Новият лидер в атаката на Левски - Джавад Ел Джемили говори за престоя си на "Герена" и най-близките му цели с екипа на столичния гранд. Ето какво каза той пред колегите от "Дарик".

"Много добре премина адаптацията ми, от самото начало беше доста добре. Има още много за подобряване в играта ми. Това е прогресия, вървим нагоре. Целият отбор загуби двама много важни играчи в лицето на Уелтън и Роналдо, много важни играчи за нас, но ние продължихме пътя си и се справяме добре. В отбора ме ценят много високо, дойдох тук, за да мога да помогна на отбора, това беше възможност, от която исках да се възползвам.

Идва този мач със Славия, той е важен за нас, трябва да спечелим, за да намалим изоставането от челната тройка, а след това идват интересните мачове, които са срещу Лудогорец, Черно море и ЦСКА, които ще определят нашата позиция в класирането.

Имаме всички шансове за Топ 3, защото не изоставаме с много точки от ЦСКА и оттам нататък ще вървим стъпка по стъпка. беше моя грешка, която за малко да коства гол от контраатака, взех лошо решение, фаул и добре, урокът беше, че трябва да поемам отговорности, че трябва да знам как да действам във всяка конкретна ситуация, за да продължа да помагам на отбора и да давам най-доброто от себе си. И добре, това беше лошо решение, което имаше своите последствия и това е.

Източник: Topsport.bg

Последни новини