Ел Джемили се разсърди на всички в Левски

Ел Джемили се разсърди на всички в Левски

Topsport.bg

17-09-2024, 09:20

Атакуващият халф на Левски Джавад ел Джемили е вдигнал скандал на "Герена", разбра "Тема Спорт". Причината е, че часове преди гостуването на сините в Бистрица 22-годишният футболист е разбрал, че няма да бъде титуляр срещу ФК ЦСКА 1948.

Мястото му сред резервите е довело до недоволство и шумно несъгласие с решението на Станислав Генчев, което е причина за отстраняване от групата. Треньорът на сините държи много на дисциплината и лаконично отговори за отсъствието на играча с "Не беше готов за мача".

Това е вбесило както наставника, така и мажоритарния собственик Наско Сираков. Босът на "сините" по-рано през сезона инициира разговор с Ел Джемили, за да "издърпа ушите" на футболиста. Той е искал да разбере лично на какво се дължи слабата му форма от началото на подготовката. Легендата на столичани дори бе заплашил играча с отстраняване от първия отбор, ако не настъпи промяна в отношението му. Футболистът обеща, че ще подобри представянето си. Така се и случи. Той стартира отлично сезона с три гола в първите два кръга - 2 срещу Локо София (6:1) и Ботев Враца (4:0). Но преди паузата за националните отбори 22-годишният футболист отново изпадна в дупка, а за капак се представи много слабо и несериозно в контролата срещу врачани, което явно е преляло чашата за решението на Генчев да го остави във втори пореден мач сред резервите, както бе срещу Спартак Варна (0:0).

От "Герена" дори са предприели действие с негов изходящ трансфер, но в този период ще бъде много трудно, тъй като много от прозорците вече затвориха. Опции все пак остават Израел и ОАЕ. Ако не успеят да го продадат сега, то почти сигурно ще се стигне до сделка през зимата. По-рано през лятото интерес към него имаше от Кипър.

Източник: Topsport.bg

Последни новини